Her er noen uttalelser fra våre kunder

2011 Mercedes Vito

For å selge min Mercedes Benz VITO 116CDI 4×4 2012-modell, valgte jeg å gi oppdraget til Steffen Bjerke. Fra første kontakt var det en veldig profesjonell og positiv kundebehandling, og jeg fikk tillit til ham med en gang. Han traff mitt prisønske for bilen, og han solgte bilen til avtalt pris i løpet av en uke! Jeg bare leverte bilen til ham, og han tok hele jobben med klargjøring av bilen for salg, annonsering, og alt av kontakt med kjøperen, og alt papirarbeidet til salget var gjennomført, med oppgjør til min konto uten opphold, på en forbilledlig måte!
Jeg vil anbefale alle som spør meg om råd for å selge en bil, om å ta kontakt med, og benytte seg av Bjerke Bil AS ved Steffen Bjerke.

Vollmo

2016 Nissan Leaf

Jeg valgte å benytte Bjerke Bil fordi det er veldig komfortabelt bare å levere bil og nøkler til en som tar seg av hele salgsprosessen. Vi ble enige om en salgspris som virket fornuftig i forhold til markedet og bilen ble solgt raskt og greit til denne prisen. Oppgjøret ble utbetalt umiddelbart og i henhold til avtale. Steffen kjenner markedet godt og er en omgjengelig og fornuftig person.

Jenssen

2016 Tesla S 85

Steffen Bjerke bistod oss med salget av vår Tesla modell S. Vi fikk anbefalt Steffen direkte fra Tesla Norway, som mente at Steffen var den beste i byen når det gjaldt å få bilen trygt og effektivt solgt. Bilen ble solgt på ca. fire uker, og vi var godt fornøyd med prisen vi oppnådde. I tillegg var Steffen ekstremt hyggelig og serviceinnstilt gjennom hele prosessen, herunder flink til å holde oss oppdatert underveis. Dette skapte trygge rammen for oss som selgere, og førte til at vi stolte 100 % på at Steffen ville få solgt bilen vår solgt som lovet. Steffen har mange kontakter, noe som gjorde at mange interessenter meldte seg tidlig.

Selve kontraktarbeidet og oppgjøret etter salget gikk på skinner, uten at vi trengte å løfte en finger. To dager etter vi mottok bekreftelse på at bilen var solgt var pengene på konto. Steffen anbefales på det sterkest, og vi vil gladelig bruke ham igjen ved en senere anledning.

Nyhus

2014 Audi Q3

Jeg kom i kontakt med Steffen Bjerke, Bjerke Bil AS, da jeg skulle selge min Audi Q3 2014 modell. Bjerke fremstod umiddelbart som proff, pålitelig og hyggelig, og jeg ga han derfor oppdraget. Han fikk salget gjort på en måte som sparte tidsbruk med annonsering og fremvisning til diverse interesserte. Salget ble gjennomført relativt raskt og til en pris som stod ift hans indikerte vurdering. Jeg kan definitivt anbefale Steffen Bjerke for både kjøp og salg av brukte biler.

Røren

2008 BMW 525DAT x-drive

Etter å ha prøvd å selge vår BMW via finn.no uten hell, tok jeg kontakt med BjerkeBil.
Med profesjonell veiledning og service, ble bilen solgt raskt til en god pris. Salget ble gjennomført på en trygg måte for både meg som selger og for kjøper.
Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen og samarbeidet, og kan trygt anbefale BjerkeBil til andre.

Bay

2012 BMW 520iA

Da jeg skulle flytte utenlands og hadde behov for å beholde bilen til siste dag, bestemte jeg meg for å bare sette den igjen hos Bjerke Bil for salg og ta toget direkte derfra til Gardermoen. Endelig kontrakt skulle ordnes på mail og pdf-fil så ingen retur var nødvendig.
Markedet var kanskje litt tregt så salget tok litt tid, men da det gikk gjennom var oppgjøret raskt og smertefritt. Steffen oppleves som en ryddig og pålitelig person, så ingen betenkeligheter der.

Tollefsen

2011 MB E350 4Matic og MB SLK AMG

Steffen Bjerke for Bjerke Bil AS solgte to Mercedeser for meg i løpet av året 2016. Salgstiden for begge bilene var i underkant av en uke, med tett dialog og oppfølging under hele prosessen. Takket være Steffen’s nettverk og profesjonelle fremtreden, oppnådde han en salgspris som gjorde meg som kunde både trygg og fornøyd. Kan gi mine beste anbefalinger til Steffen for Bjerke Bil AS, som megler ved salg av din bil. På den måten oppnås en høyere pris enn ved et eventuelt innbytte.

Morken

2012 Hyundai ix35

Kontaktet Bjerke bil for salg da jeg ikke har tid til å selge på egenhånd, heller ikke ta risiko med reklamasjoner.
Salget gikk raskt og effektivt,verdt hver eneste krone, anbefales!

Løvhaugen

2014 VW Golf 1,2TSI og 2017 Tesla X

Bjerke Bil AS solgte min 2014 Golf på kort tid, samme med Tesla Model X. Jeg opplevde Steffen som hyggelig, ekspeditt og ryddig. Oppgjøret kom på konto samme dag bilen ble solgt, så dette har vært en positiv opplevelse.

Pettersen

2010 Audi A3

Jeg solgte min Audi A3 gjennom Bjerke Bil. Salget gikk kjapt og enkelt og jeg fikk en god pris for bilen. Pengene kom på konto rett etter salget, og Steffen håndterte alt det praktiske. Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen og kan anbefale Bjerke Bil på det varmeste.

Jensen

2006 VW Caravelle

Jeg solgte min VW Caravelle gjennom Bjerke Bil AS. Fikk en god pris og god oppfølging og informasjon i hele prosessen.

Bjerke ordnet alt det praktiske. Sparte meg for mye arbeid. Jeg kan på det varmeste anbefale Bjerke Bil AS.

Det var behagelig å kunne overlate alt det praktiske rundt bilsalget , jeg fikk god oppfølging underveis og følte meg trygg på at bilsalget ble gjennomført på en ryddig og god måte.

Anbefales uten forbehold

Jens Otto Villumsen

Villumsen

2010 Ford S-Max Titanium

Bjerke Bil har for andre gang solgt en av mine biler. Salget tok litt tid, men dette var nok markedet generelt. Når bilen først ble solgt var det til en god pris og det var veldig behagelig å ha noen som har tatt hele prosessen med vask/klargjøring, prøvekjøring og henvendelser, oppgjør og omregistrering. Penger inn på konto dagen etter at salget ble gjenomført. Anbefales og kommer til å benytte meg av tjenesten neste gang jeg skal selge bil.

Løvseth

2013 Audi A5 SB

Jeg solgte nylig min 2013 modell Audi A5 Sportback gjennom Bjerke Bil AS. Det var en solid og trygg prosess med god service, oppfølging og dialog gjennom hele salget.

Bjerke ordnet alt det praktiske, fra å ta imot en dårlig rengjort bil til gjennomført salg, noe som gikk fullstendig uten engasjement fra meg annet enn å akseptere kjøpers tilbud.

Jeg ville ikke nøle med å benytte Bjerke om det oppsto en ny anledning og gir han mine beste anbefalinger.

Monica Hagen, Kongsvinger

Hagen

2009 Peugeot 207

Jeg brukte Bjerke Bil da jeg solgte min bil. Dette gikk utrolig greit, raskt og ryddig for seg. Jeg leverte bilen og Steffen ordnet resten – etter 1 uke stod det penger på konto. Jeg kan anbefale Bjerke Bil på det varmeste, og vil absolutt bruke de ved en senere anledning.

Eliassen

2013 Volvo V70

Jeg brukte nylig Bjerke Bil for kommisjonssalg av min Volvo V70. Jeg oppnådde prisantydningen i løpet av kort tid og fikk en veldig ryddig salgsprosess. Bjerke Bil stod for alt fra fotografering, bilvask, annonse og øvrig tilrettelegging. Jeg er meget fornøyd med tjenesten og jeg vil absolutt bruke Bjerke Bil igjen i fremtiden.

Omholt

2010 Volvo XC60

Takk til Steffen og Bjerke Bil for god hjelp med sal av min Volvo XC60. Eg opplevde å få god rådgjeving, svært solid oppfølging og ein rask og smidig prosess frå start til slutt.

Eriksen

2012 BMW X1 og BMW X3

Da vi skulle selge bilen var vi overbevist om at vi ville få den beste prisen ved å gjøre salgsjobben på egenhånd, men med en altfor travel hverdag ble vi enige om å gjøre dette via Steffen hos Bjerke Bil. Det viste seg å være et godt valg. Prosessen var enkel, ryddig og rask. Vi leverte bilen, Bjerke Bil ordnet alt det andre – rengjøring, flott annonse, visninger, forhandling og til slutt salg. Underveis ble vi holdt løpende orientert om det som var verdt å vite om salgsprosessen. Prisen vi endte opp med var også i henhold til forventningene, og sammen med besparelsen i form av tid og energi, gikk vi i overskudd!

Valget er enkelt neste gang vi skal selge bil. Bjerke Bil kan varmt anbefales!

Sunnanå

2009 VW Passat

Bjerke Bil solgte nylig min Passat. Jeg leverte en møkkete bil som han gjorde presentabel for salg på kort tid. Bra kommunikasjon med meg underveis i salgsprosessen, og endelig en ryddig sluttprosess. Bjerke Bil gjorde alt iht avtalen, noe som gjorde prosessen svært enkel for meg. Verd pengene. Anbefales!

Rolland

2007 Honda CR-V

Vi kontaktet Bjerke bil for salg av en Honda CR-V. Utmerket kundeservice, overlevering av bil og kontroll av bilen. Bilen ble solgt i løpet av 14 dager til en akseptable pris. Anbefaler virkelig Bjerke Bil for et kjapp og effektivt salg.

Fagerholdt

2011 BMW 520DAT M-Sport

Jeg har benyttet Bjerke Bil ved flere anledninger. Alltid topp service og topp resultat, anbefales!

Jensen

2015 VW E-Golf

Jeg fikk solgt min VW E-Golf hos Bjerke Bil, og det var en smart løsning.
Bilen ble raskt solgt, til en god pris uten å måtte gi tapt på gevinst ved pruting. Jeg leverte en møkkete bil og Steffen fikk vasket, polert og klargjort bilen på kort tid.
Aller best syntes jeg at annonsen var svært presentabel og velgjort, og jeg fikk solgt min bil på få dager.
Alt i alt er jeg godt fornøyd, og vil bruke Bjerke Bil sine tjenester også neste gang jeg bytter bil.

Løvseth

2012 BMW 116i

Jeg prøvde på to forskjellige vis å selge min 2012 BMW 1-serie siden mai i fjor, uten å lykkes. Det er åpenbart at Bjerke Bil sitt kontaktnett/synlighet i markedet er meget bra, slik at da jeg overlot til Bjerke Bil å selge bilen, og så satte ned prisen til reèll markedspris, ble bilen solgt på få dager. Bjerke Bil AS kan anbefales.

Brevik

2007 Volvo V50

Jeg kan på det varmeste anbefale Bjerke Bil AS. Det var behagelig å kunne overlate alt det praktiske rundt bilsalget til en så profesjonell og hyggelig selger. Steffen Bjerke var veldig tydelig, jeg fikk god oppfølging underveis og følte meg trygg på at bilsalget ble gjennomført på en ryddig og god måte. Gjennom hans gode kontaktnett, ble bilen solgt til annonsert pris samme dag den ble lagt ut på Finn.no.

Gilje

2003 Mercedes A140

Solgte min bil hos Bjerke Bil og er veldig fornøyd med måten det ble handlet på.
Leverte bilen som den var, møkkete og med sprekk i ruten, Steffen fikset dette og bilen ble solgt til en tilfredsstillende pris på meget kort tid.
– Jeg er utrolig fornøyd med den profesjonelle håndteringen av salget og anbefaler på det sterkeste å selge bilen hos Steffen v/Bjerke Bil AS.

Hindersson

2009 BMW 320DAT

Veldig profesjonell, med solid og ryddig oppfølging gjennom prosessen. Anbefales.

Tilseth

2007 Daihatsu Sirion

Da vi skulle selge en Daihatsu Sirion som var en del av et dødsbo kontaktet vi Bjerke Bil AS. Vi ble møtt med veldig god service og Steffen tilbød en veldig god salgspakke til en rimelig penge. Bilen ble presentert veldig fordelaktig på Finn.no og han håndterte alt ifm salget. Vi opplevede også at vi fikk gjeldende markedspris for bilen. Steffen v/Bjerke Bil AS kan absolutt anbefales.

Mortensen

2011 Mitsubishi ASX

Jeg skulle selge min kjære Mitsubishi ASX, og var ikke fornøyd med innbytteprisen jeg ble tilbudt hos annen merkeforhandler. Samtidig kviet jeg meg for salgsprosessen, og bestemte meg for å prøve Bjerke Bil etter å ha sett annonse i Askeravisen. Alt gikk ryddig og profesjonelt for seg, og bilen ble solgt i løpet av kort tid, til vesentlig bedre pris enn innbytteprisen.
Jeg veldig fornøyd Steffen Bjerkes håndtering av salget, og anbefaler han gjerne videre.

Bye

2010 VW Polo

Jeg skulle selge min 2010 VW Polo. Etter to omganger på finn.no så skjønte jeg at måtte prøve noe nytt.
Noen tipset meg om Bjerke Bil etter at de hadde lest om firmaet i Asker & Bærum Budstikke, og dette er noe jeg ikke angrer ett sekund på. Bilen ble vasket, tilstandsrapport ble bestilt og finn.no annonse ble lagt ut. Hele opplegget var veldig proft. Grunnet mye pågang av samme bil på finn.no, så måtte man noe ned i pris, men er veldig fornøyd med sluttsalget!
Skal bruke Bjerke Bil neste gang jeg skal selge bil og vil anbefale Steffen Bjerke til andre som også skal selge.

Karlsen

2006 Subaru Forester

I am very happy with the service I have received from Bjerke Bil. Having only a short period in which to sell my car before leaving the country meant that it would be difficult to complete the deal in time on my own. Everything worked smoothly and successfully. Thank you!

Phillips

2011 Toyota Prius Hybrid

Jeg er meget fornøyd med den hjelpen jeg har fått av Steffen Bjerke hos Bjerke Bil i forbindelse med salg av min Toyota Prius 2011. Hele prosessen fra vårt første innledende møte til betalingen var overført til min konto, gikk helt knirkefritt – og uten problemer av noen art.
Jeg hadde liten lyst til å kjøre salgsprosessen selv med det arbeid det innebar av annonsering og kontakt til alle døgnets tider med potentielle kjøpere.
Jeg syntes også den innbytteprisen jeg fikk, hvis jeg bestilte ny bil hos diverse bilforhandlere var for lav. Etter at Bjerke Bil solgte bilen fikk jeg et 23 % høyere beløp enn beste forhandlertilbud inn på min konto.
Jeg kan anbefale Steffen og Bjerke Bil på det sterkeste.

Scheidemann

2015 VW UP

Jeg hadde slitt en stund med å få solgt en ny VW Up – annonsen på Finn.no druknet litt i mengden, og jeg var ikke innstilt på å bruke så mye tid på jobben heller. Da jeg ved et tilfelle kom over Bjerke Bil AS, slo jeg til med en gang. Med en ryddig kommisjonsavtale og tilbakemelding underveis kunne jeg glemme hele greia og stole på at salget ville gå greit. Hvilket det også gjorde – helt i tråd med avtalte vilkår. De 8 % provisjon er vel anvendt og jeg anbefaler Bjerke Bil videre.

Boije

2007 VW Passat 4Motion

Jeg og familien skulle selge bilen vår fordi vi skulle flytte utenlands. Vi ville gjerne beholde bilen frem til utreise før den ble solgt. Løsningen ble Steffen i Bjerke Bil. Jeg satte fra meg bilen hos Steffen dagen før utreise. 3 uker etterpå var bilen solgt og penger på konto. Steffen kommuniserte godt med meg gjennom hele salgsprosessen, og han opptrer som en ryddig og tillitsvekkende person. Strålende fornøyd med handelen. Anbefales!

Ullstein

2012 BMW 116

Da jeg skulle selge bilen min ville jeg gjerne sette bort oppdraget, både fordi jeg ikke skulle bytte inn i ny, eller hadde tid eller kunnskap til å utforme annonse, besvare henvendelser og ikke minst forsikre meg om at avtale om salg, omregistrering og betaling foregikk korrekt.
Jeg fant frem til Bjerke Bil ved en tilfeldighet, og er veldig glad for det i dag. Steffen Bjerke er en positiv, profesjonell og tillitsskapende bilselger, som utførte oppdraget helt i henhold til alt vi var enige om. Det eneste jeg gjorde var å signere. Tusen takk for vel utført oppdrag!

Berg

2011 Peugeot 3008

Etter å ha bestilt meg ny bil ville jeg veldig gjerne få noen andre til å foreta salget av min gamle. Jeg innhentet noen innbyttepriser og ble mildt sagt skuffet over prisene de tilbød meg. Etter å ha lest en annonse fra Bjerke Bil på Facebook tok jeg kontakt med Steffen. Jeg leverte inn bilen litt før sommeren, og pga ferie tok det litt tid, men rett over ferien fikk jeg en hyggelig telefon om at bilen hadde blitt solgt. Jeg måtte gå ned kr. 5 000,- i forhold til det bilen var annonsert for, men det var jeg allikevel godt fornøyd med. Takk til Bjerke Bil for god oppfølging og en ryddig håndtering av bilsalget.

Odden

2006 Mercedes-Benz A200 AMG

Jeg har ikke så mye kunnskap om bil, og oppfatter meg selv som en dårlig selger. Jeg gruet derfor for å selge bilen min. Jeg valgte å selge igjennom Bjerke Bil, det var en positiv opplevelse. Jeg kunne bare levere bilen, og på kort tid ble den solgt. Bildene og annonsen var profesjonelt lagt opp, og jeg slapp alle telefoner. Jeg valgte å gå litt ned i pris, men etter at kostnadene var betalt satt jeg allikevel igjen med vesentlig mer enn jeg hadde fått i innbytte.

Tusen takk til Steffen for en vel utført jobb.

Iversby

1994 Mercedes-Benz E220 Cab

Da jeg etter mange år med bilen bestemte meg for å selge den kontaktet jeg Bjerke Bil v/Steffen etter å ha lest om han i lokalavisen. En meget hyggelig og ryddig prosess endte opp med at han fant en kjøper av bilen til en pris jeg var veldig godt fornøyd med. Steffen var med på omregistrering og oppgjør, og håndterte hele prosessen på en meget tilfredstillende måte. Anbefaler gjerne Bjerke Bil videre til de som ønsker hjelp til salg av bil.

Urdal

2007 VW Passat

Da jeg allerede hadde kjøpt ny bil, men ikke hadde tid til å selge min gamle kontaktet jeg Bjerke Bil v/Steffen. Bilen trengte noe kosmetisk utbedring, og dette gjorde Steffen for meg slik at bilen ble klar for salg. I løpet av 4 uker ble bilen solgt til en pris jeg var godt fornøyd med. Bjerke Bil sørget for alt med både prøvekjøring, omregistrering på ny eier og oppgjør. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført og anbefaler gjerne Bjerke Bil videre til andre som ikke ønsker å ta salgsoppdrag av egen bil selv.

Ottesen

2005 Peugeot 206CC

Steffen på Bjerke Bil AS håndterte salget av vår brukte bil på en effektiv og profesjonell måte, som gjorde at vi slapp alt arbeidet med visninger og formaliteter (etter at vi hadde kjøpt bruktbil samme sted). Prosessen skred frem som avtalt, og Bjerke Bil viste fleksibilitet for å gjøre det enkelt for oss. Selve salget kom raskt på plass, til en pris som faktisk var over det vi selv hadde betalt for bilen. Vi har ingen problemer med å anbefale Bjerke Bil hverken som selger av bil eller til å håndtere kommisjonssalg.

Jensen

2008 Audi A6 og 2009 Fiat Scudo

Jeg har benyttet meg av Bjerke Bil sin kommisjonstjeneste to ganger. Begge bilene ble solgt til en god pris i løpet av relativt kort tid. Oppgjør og prosessen rundt dette foregikk på en ryddig og profesjonell måte og jeg kommer til å bruke Bjerke Bil igjen neste gang jeg skal selge bil.

Van Arkel

2010 Volvo XC70

I forbindelse med flytting til utlandet hadde jeg over tid forsøkt å selge bilen vår uten hell. Kvelden før avreise hentet Steffen bilen hjemme hos oss og tok nye bilder og la ut ny annonse. I løpet av 3 uker ble bilen solgt til en pris vi var meget godt fornøyd med. I tillegg var Bjerke Bil sin bistand helt avgjørende da vi ikke var i landet for å få sluttført et evt salg på egenhånd. Takk for god hjelp, anbefales videre!

Langeland

2016 Mitsubishi Outlander PHEV

Jeg valgte å benytte Bjerke Bil fordi det er veldig komfortabelt bare å levere bil og nøkler til en som tar seg av hele salgsprosessen. Vi ble enige om en salgspris som virket fornuftig i forhold til markedet og bilen ble solgt raskt og greit til denne prisen. Oppgjøret ble utbetalt umiddelbart og i henhold til avtale. Steffen kjenner markedet godt og er en omgjengelig og fornuftig person.

Jenssen

Mercedes-Benz Vito 116CDI

For å selge min Mercedes Benz VITO 116CDI 4×4 2012-modell, valgte jeg å gi oppdraget til Steffen Bjerke. Fra første kontakt var det en veldig profesjonell og positiv kundebehandling, og jeg fikk tillit til ham med en gang. Han traff mitt prisønske for bilen, og han solgte bilen til avtalt pris i løpet av en uke! Jeg bare leverte bilen til ham, og han tok hele jobben med klargjøring av bilen for salg, annonsering, og alt av kontakt med kjøperen, og alt papirarbeidet til salget var gjennomført, med oppgjør til min konto uten opphold, på en forbilledlig måte!
Jeg vil anbefale alle som spør meg om råd for å selge en bil, om å ta kontakt med, og benytte seg av Bjerke Bil AS ved Steffen Bjerke.

Vollmo

2012 Mercedes-Benz ML250

Steffen solgte min Mercedes ML- 2012 modell. Salgsprosessen ble meget ryddig håndtert. Jeg kontaktet han og gjennomgikk bil og hvordan han skulle gjennomføre salget. Bilen var solgt på under 1 uke fra den var lagt ut. Jeg hadde prøvd å selge bilen privat i 5-6 uker uten hell. Oppgjøret kom som avtalt etter at bilen var solgt. Dette kan anbefales!

Neraas

2014 Audi Q5

Da jeg skulle selge min Audi Q5 2014- modell, var Steffen Bjerke et naturlig valg, basert på «en bilselger i nærområdet», litt kjennskap til og rykte om ham som service- og kundeorientert.
Å selge en brukt dieselbil i dagens marked var tydeligvis ingen enkel oppgave. Steffen sto på overfor mulige interessenter, informerte meg fortløpende og var preget av «dette  vil vi få til».

Bilen, som for øvrig var en flott bil med lav kilometerstand,  ble solgt takket være iherdig innsats fra Steffens side. Ut fra mitt forhold som kunde hos Bjerke  Bil, kan jeg trygt anbefale ham. Jeg kommer i alle fall tilbake ved behov.

Jore