2011 Mercedes Vito

For å selge min Mercedes Benz VITO 116CDI 4×4 2012-modell, valgte jeg å gi oppdraget til Steffen Bjerke. Fra første kontakt var det en veldig profesjonell og positiv kundebehandling, og jeg fikk tillit til ham med en gang. Han traff mitt prisønske for bilen, og han solgte bilen til avtalt pris i løpet av en uke! Jeg bare leverte bilen til ham, og han tok hele jobben med klargjøring av bilen for salg, annonsering, og alt av kontakt med kjøperen, og alt papirarbeidet til salget var gjennomført, med oppgjør til min konto uten opphold, på en forbilledlig måte!
Jeg vil anbefale alle som spør meg om råd for å selge en bil, om å ta kontakt med, og benytte seg av Bjerke Bil AS ved Steffen Bjerke.

2016 Nissan Leaf

Jeg valgte å benytte Bjerke Bil fordi det er veldig komfortabelt bare å levere bil og nøkler til en som tar seg av hele salgsprosessen. Vi ble enige om en salgspris som virket fornuftig i forhold til markedet og bilen ble solgt raskt og greit til denne prisen. Oppgjøret ble utbetalt umiddelbart og i henhold til avtale. Steffen kjenner markedet godt og er en omgjengelig og fornuftig person.

2016 Tesla S 85

Steffen Bjerke bistod oss med salget av vår Tesla modell S. Vi fikk anbefalt Steffen direkte fra Tesla Norway, som mente at Steffen var den beste i byen når det gjaldt å få bilen trygt og effektivt solgt. Bilen ble solgt på ca. fire uker, og vi var godt fornøyd med prisen vi oppnådde. I tillegg var Steffen ekstremt hyggelig og serviceinnstilt gjennom hele prosessen, herunder flink til å holde oss oppdatert underveis. Dette skapte trygge rammen for oss som selgere, og førte til at vi stolte 100 % på at Steffen ville få solgt bilen vår solgt som lovet. Steffen har mange kontakter, noe som gjorde at mange interessenter meldte seg tidlig.

Selve kontraktarbeidet og oppgjøret etter salget gikk på skinner, uten at vi trengte å løfte en finger. To dager etter vi mottok bekreftelse på at bilen var solgt var pengene på konto. Steffen anbefales på det sterkest, og vi vil gladelig bruke ham igjen ved en senere anledning.

2014 Audi Q3

Jeg kom i kontakt med Steffen Bjerke, Bjerke Bil AS, da jeg skulle selge min Audi Q3 2014 modell. Bjerke fremstod umiddelbart som proff, pålitelig og hyggelig, og jeg ga han derfor oppdraget. Han fikk salget gjort på en måte som sparte tidsbruk med annonsering og fremvisning til diverse interesserte. Salget ble gjennomført relativt raskt og til en pris som stod ift hans indikerte vurdering. Jeg kan definitivt anbefale Steffen Bjerke for både kjøp og salg av brukte biler.

2008 BMW 525DAT x-drive

Etter å ha prøvd å selge vår BMW via finn.no uten hell, tok jeg kontakt med BjerkeBil.
Med profesjonell veiledning og service, ble bilen solgt raskt til en god pris. Salget ble gjennomført på en trygg måte for både meg som selger og for kjøper.
Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen og samarbeidet, og kan trygt anbefale BjerkeBil til andre.

2012 BMW 520iA

Da jeg skulle flytte utenlands og hadde behov for å beholde bilen til siste dag, bestemte jeg meg for å bare sette den igjen hos Bjerke Bil for salg og ta toget direkte derfra til Gardermoen. Endelig kontrakt skulle ordnes på mail og pdf-fil så ingen retur var nødvendig.
Markedet var kanskje litt tregt så salget tok litt tid, men da det gikk gjennom var oppgjøret raskt og smertefritt. Steffen oppleves som en ryddig og pålitelig person, så ingen betenkeligheter der.

2011 MB E350 4Matic og MB SLK AMG

Steffen Bjerke for Bjerke Bil AS solgte to Mercedeser for meg i løpet av året 2016. Salgstiden for begge bilene var i underkant av en uke, med tett dialog og oppfølging under hele prosessen. Takket være Steffen’s nettverk og profesjonelle fremtreden, oppnådde han en salgspris som gjorde meg som kunde både trygg og fornøyd. Kan gi mine beste anbefalinger til Steffen for Bjerke Bil AS, som megler ved salg av din bil. På den måten oppnås en høyere pris enn ved et eventuelt innbytte.

2012 Hyundai ix35

Kontaktet Bjerke bil for salg da jeg ikke har tid til å selge på egenhånd, heller ikke ta risiko med reklamasjoner.
Salget gikk raskt og effektivt,verdt hver eneste krone, anbefales!

2014 VW Golf 1,2TSI og 2017 Tesla X

Bjerke Bil AS solgte min 2014 Golf på kort tid, samme med Tesla Model X. Jeg opplevde Steffen som hyggelig, ekspeditt og ryddig. Oppgjøret kom på konto samme dag bilen ble solgt, så dette har vært en positiv opplevelse.

2010 Audi A3

Jeg solgte min Audi A3 gjennom Bjerke Bil. Salget gikk kjapt og enkelt og jeg fikk en god pris for bilen. Pengene kom på konto rett etter salget, og Steffen håndterte alt det praktiske. Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen og kan anbefale Bjerke Bil på det varmeste.